Het Spaanse Water

Huur een appartement, vakantiehuis of luxe villa aan het Spaanse Water. Het Spaanse Water ligt op 2 km van Jan Thiel, met je huurauto rijd je in een paar minuten naar de Jan Thiel Baai. Of neem een duik vanaf je privéstrand in het Spaanse Water.

La Maya Beach Resort

La Maya Beach ResortIn Brakkeput Abou ligt het La Maya Beach Resort: luxe appartementen met privé strand aan het Spaanse Water. De appartementen liggen in een tropische tuin, rondom een infinity-pool.

La Maya Beach is mooi gelegen met prachtige uitzichten over het Spaanse Water. In La Maya Beach waan je je ver van de drukte, maar tegelijkertijd ben je vlakbij de bruisende Jan Thiel Baai.

MasBango Beach Resort

MasBango Beach ResortAan het einde van de Caracasbaaiweg ligt het MasBango Beach Resort. Je kunt hier een appartement of een penthouse huren.

Het resort heeft een zwembad en een privé strand.

Palapa Beach Resort

Palapa Beach ResortPalapa Beach Resort is een resort met appartementen direct aan zee. Het resort ligt aan het einde van de Caracasbaaiweg op een schiereiland in de zee.

Je kunt op Palapa Beach Resort een appartement met 2 of 3 slaapkamers huren. Het resort ligt direct aan het strand. Even genoeg van de zee? Neem een duik in het zwembad!