Amalia Vacation

Geen kids

Amalia VacationAmalia Vacation is een kleinschalig vakantie-complex zonder kinderen. Het complex ligt 800 meter van de Jan Thiel Baai, in de woonwijk Jan Thiel. Het ligt dus net even iets verder dan de grote resorts. Amalia Vacation heeft 8 appartementen en 9 hotelkamers. Amalia Vacation hanteert een minimumleeftijd voor de gasten van 16 jaar. Het is niet toegestaan om te roken in de appartementen en hotelkamers.

Direct boeken

Vergelijk onderstaande aanbieders en bekijk de actuele prijzen van Amalia Vacation.

Vlucht + hotel:

Alleen hotel:

Appartementen

De appartementen hebben woonkamer met open keuken, slaapkamer en een badkamer met inloopdouche. De slaapkamers hebben airconditioning en er staat een queensize bed. De tv heeft onder andere de kanalen BVN, NPO 1, 2 en 3. Ook is er in elk appartement een koelbox aanwezig, handig voor als je een dagje naar het strand gaat.

Hotelkamers

Er zijn 8 Queen kamers en 1 Honeymooner. Alle kamers hebben airconditioning, een badkamer met inloopdouche, en een kleine koelkast. De Honeymooner is iets groter dan de Queen kamer, en bij aankomst staat er een fles bubbels voor je klaar.

Vergelijk prijzen

Vergelijk de prijzen van Amalia Vacation bij verschillende reisaanbieders. De prijzen en vertrekdata kunnen verschillen per aanbieder. Het is daarom aan te raden om meerdere aanbieders te bekijken voordat je Amalia Vacation gaat boeken.

Vlucht + hotel:

Alleen hotel:

Ander resort/hotel?