Chogogo Resort

Caribische stijl

chogogo resortChogogo Resort is het eerste resort dat zich bij de Jan Thiel Baai vestigde. Het is een mooi resort met in Caribische stijl gebouwde bungalows, appartementen en studio’s. De huisjes zijn gelegen in een prachtig aangelegde tropische tuin. Chogogo Resort heeft 2 zwembaden, een peuterbad, 2 hot-tubs, en een cold-tub.

Direct boeken

Vergelijk onderstaande aanbieders en bekijk de actuele prijzen van Chogogo Resort.

Vlucht + hotel:

Alleen hotel:

Appartementen en studio’s

De appartementen hebben een slaapkamer met airco, een ingerichte keuken, woonkamer met luxe bank, tv, en een balkon met loungestoelen. De studio’s zijn hetzelfde als de appartementen, met het verschil dat het bed in de woonkamer staat.

Bungalows

De bungalows bij Chogogo Resort zijn geschakelde bungalows. Dat wil zeggen dat er steeds 2 bungalows aan de kant van de badkamer aan elkaar geschakeld zijn. De terrassen liggen aan de zijkant van de bungalow, zodat je niet op elkaars terras kijkt en dus voldoende privacy hebt. Er zijn 2 slaapkamers met airco. De 2 badkamers zijn te bereiken via de slaapkamers. De bungalow heeft een compleet ingerichte keuken met vaatwasser, woonkamer met luxe bank, en een eettafel met stoelen. Buiten op het terras is nog een zitje en er hangt een hangmat.

Time to Smile

Eind 2015 zijn ze bij Chogogo Resort begonnen met een grote renovatie volgens het Time to Smile concept van TUI. Bij deze renovatie zijn alle huisjes voorzien van een nieuwe badkamer, nieuwe bedden en nieuw meubilair. Ook de keuken is gerenoveerd en voorzien van een Nespresso apparaat.

Faciliteiten Chogogo Resort

Overal op het park is WiFi, bij het zwembad en de receptie is het gratis. Als je ook in je huisje WiFi wilt dan kun je dat voor 75 ang per week bijboeken. Het restaurant op het park is dagelijks open voor ontbijt, lunch en diner. Het restaurant organiseert een paar avonden in de week thema avonden en barbecues. Chogogo Resort heeft een aantal mountainbikes waar je gratis gebruik van kunt maken, leuk als je op de fiets de omgeving wilt verkennen!

Jan Thiel Baai

De Jan Thiel Baai ligt op loopafstand van Chogogo Resort, hier kun je heerlijk zwemmen, snorkelen, duiken, relaxen, etc. Er zijn ook een aantal lekkere restaurants en beachclubs. Als je in Chogogo Resort verblijft dan krijg je een pasje waarmee je gratis toegang krijgt tot het Jan Thiel strand.

Vergelijk prijzen

Vergelijk de prijzen van Chogogo Resort bij verschillende reisaanbieders. De prijzen en vertrekdata kunnen verschillen per aanbieder. Het is daarom aan te raden om meerdere aanbieders te bekijken voordat je Chogogo Resort gaat boeken.

Vlucht + hotel:

Alleen hotel:

Ander resort/hotel?