Resorts

Kindvriendelijke resorts

jan-thiel-strandEr zijn 4 resorts aan de Jan Thiel Baai. De resorts zijn allemaal kindvriendelijk, hebben heerlijke zwembaden en zijn op loopafstand van het Jan Thiel strand. Als je in een van deze resorts verblijft, dan krijg je een pasje waarmee je gratis toegang hebt tot het Jan Thiel strand.

Morena Resort heeft tevens 2 appartementen en 2 villa’s die geschikt zijn voor minder validen.

Meer informatie over de resorts

Villa’s en bungalows

Alle 4 resorts hebben bungalows of villa’s, die geschikt zijn voor maximaal 4 tot 6 personen. De bungalows / villa’s liggen in alle resorts verspreid in een mooi aangelegde tropische tuin. De bungalows / villa’s hebben 2 of 3 slaapkamers, en in de slaapkamers is airco aanwezig.

Bij Papagayo Beach Resort, Livingstone Jan Thiel Resort en Morena Resort zijn alle bungalows / villa’s vrijstaand. Bij Chogogo Resort zijn de bungalows per twee aan elkaar geschakeld. Maar omdat de terrassen van de bungalows bij Chogogo Resort steeds aan de zijkanten van de huisjes liggen, zit je niet op elkaars terras te kijken en heb je genoeg privacy.

Appartement

In Chogogo Resort, Morena Resort, en Livingstone Jan Thiel Resort hebben ze appartementen. De meeste appartementen hebben 1 slaapkamer en zijn geschikt voor 2 personen. Morena Resort biedt ook appartementen aan met 2 slaapkamers.
In Livingstone Jan Thiel Resort kunnen de appartementen gekoppeld worden tot een groot 4 persoons appartement.

Amalia Vacation heeft ook appartementen. Amalia Vacation is een no-kids vakantiepark voor koppels, hier kun je dus niet met je kinderen naartoe..

Studio

Alleen bij Chogogo Resort worden studio’s aangeboden. De studio’s zijn vrijwel identiek aan de appartementen bij Chogogo Resort, met het verschil dat het bed in de woonkamer staat.

Hotels

Er liggen twee hotels aan de Jan Thiel Baai, beide hotels zijn adults-only. Op het Jan Thiel strand ligt het luxe trendy Papagayo Beach Hotel. Op 800 meter van de Jan Thiel Baai ligt Hotel Amalia Vacation, in de woonwijk Jan Thiel.

Vakantiehuis

Er zijn veel leuke hippe vakantiehuizen te vinden aan de Jan Thiel Baai. Vakantiehuizen op een familiepark of resort, maar ook luxe vrijstaande vakantiehuizen met privé zwembad in de woonwijk naast de Jan Thiel Baai. De meeste vakantiehuizen hebben uitzicht op zee.