Morena Resort

Nieuwste resort

Morena ResortMorena Resort is het nieuwste resort op Jan Thiel. Morena Resort is een Eco Resort, voor de vakantieganger die ook op vakantie duurzaam met z’n omgeving om wil gaan. Het zwembad wordt bijvoorbeeld niet schoon gehouden met chloor, maar met een zout elektrolyse-systeem. Hierdoor is het zwembad voor 95% chloorvrij, maar uiteraard wel zeer hygiënisch.

Direct boeken

Vergelijk onderstaande aanbieders en bekijk de actuele prijzen van Morena Resort.

Vlucht + hotel:

Alleen hotel:

Eco-vriendelijk

In Morena Resort staan mens en natuur allebei centraal. Het resort is autovrij, en heeft een mooi aangelegde tropische tuin. Bij het aanleggen van de tuin is 80% van de natuurlijke begroeiing gespaard gebleven. De tropische tuin zit dus vol met inheemse planten, en je ziet en hoort allemaal exotische vogeltjes in de tuin.

In Morena Resort wekken ze zelf ook energie op, en voor de tropische tuin maken ze gebruik van een grijswatersysteem. Hierbij wordt het afvalwater van de accommodaties hergebruikt om de tropische tuin te besproeien.

Duurzaamheid en comfort

Morena Resort heeft mooie, warme appartementen en villa’s, die van alle gemakken zijn voorzien. Elke accommodatie heeft een zonneboiler op het dak, die ervoor zorgt dat je de hele dag warm water in je appartement of villa hebt.

Bij de bouw van de huisjes van Morena Resort zijn milieubesparende technieken toegepast, en er zijn duurzame, milieuvriendelijke materialen gebruikt. De appartementen en villa’s zijn smaakvol ingericht met meubels van duurzaam teakhout. Luxe en duurzaamheid gaan goed samen in Morena Resort.

Appartement ‘Aura’

Morena Resort heeft 32 mooie appartementen met balkon. De appartementen hebben 2 slaapkamers met airconditioning, en zijn geschikt voor maximaal 4 personen. De open keuken is volledig ingericht en heeft een Senseo koffiezetapparaat. In de woonkamer is een fijne zithoek met flat screen tv.

De balkons liggen op de wind en zijn voorzien van een eettafel en zitgedeelte. Er is gratis Wifi, en overal zijn kindvriendelijke stopcontacten (met 220 volt). Om de drie dagen worden de appartementen schoongemaakt. Als je echter al eerder een schone handdoek wilt, dan kun je bij de receptie je handdoeken omruilen voor schone.

Villa ‘Azul’

Morena Resort heeft 25 vrijstaande villa’s, geschikt voor maximaal 6 personen. De villa’s hebben 3 slaapkamers met airconditioning, en de luxe ingerichte open keuken is uiteraard weer voorzien van een Senseo koffiezetapparaat. Net als de appartementen heeft de woonkamer een zithoek met flat screen tv. Buiten op de houten veranda staat een eettafel, hangmat en lounge hoek. Er is gratis wifi, de stopcontacten zijn kindvriendelijk, en overal is 220 Volt.

Nieuwe accommodaties

In 2017 is Morena Resort uitgebreid met 3 nieuwe accommodatie types:

  • Appartement ‘Breeze’: een luxe 1-slaapkamer appartement. Ideaal voor 2 personen, of voor stellen met een baby. Een babybedje kan hier namelijk gemakkelijk worden bijgezet.
  • Appartement ‘Regal’: een royaal 2-slaapkamer appartement. De Regal appartementen liggen naast de 2 nieuwe zoutwater zwembaden. De hoge ligging van de Regal appartementen biedt je een fantastisch uitzicht op het aangrenzend natuurgebied.
  • Villa ‘Ambiente’: een luxe, vrijstaande 4-slaapkamer villa. Ideaal voor grotere gezelschappen. Villa Ambiente biedt een prachtig uitzicht op de aangrenzende zoutpannen. Het nieuwe zwembadencomplex met jacuzzi en silence pool ligt vlakbij deze nieuwe villa’s.

Villa Ambiente kan ook verhuurd worden als twee aparte aan elkaar grenzende 2-slaapkamer appartementen. Van één villa Ambiente maak je op deze manier 2 Regal appartementen.

Fuego Wok & Grill restaurant

In het Fuego Restaurant op Morena Resort kun je de hele dag terecht. ’s Ochtends serveren ze een luxe ontbijtbuffet van natuurlijke ingrediënten en tropisch fruit, ’s middags hebben ze luxe baguettes, wraps en verse salads, en ’s avonds kun je genieten van een á la carte menu. Of kies je voor de onbeperkte wok of spare ribs, dat voor je ogen wordt klaargemaakt? Verder bieden ze live cooking- en culinaire thema-avonden, wekelijks is er live muziek en elke dag hebben ze happy hour.

Milieu-keurmerken Morena Resort

Morena Resort heeft 2 internationaal erkende milieukeurmerken, namelijk de gouden ‘Green Key Award’ en de gouden ‘Travelife Award’.

Vergelijk prijzen

Vergelijk de prijzen van Morena Resort bij verschillende reisaanbieders. De prijzen en vertrekdata kunnen verschillen per aanbieder. Het is daarom aan te raden om meerdere aanbieders te bekijken voordat je Morena Resort gaat boeken.

Vlucht + hotel:

Alleen hotel:

Ander resort/hotel?