Papagayo Beach Resort

Vrijstaande villa’s

Papagayo Beach ResortPapagayo Beach Resort heeft mooie luxe villa’s, met uitzicht op de tropische tuin of de Caribische zee. De villa’s hebben twee slaapkamers met airco, en twee badkamers. Er zijn ook grotere villa’s met drie slaapkamers op Papagayo Beach Resort. Alle villa’s zijn van alle gemakken voorzien, en beschikken over veel privacy. Op het park en in de villa’s is gratis WiFi.

Direct boeken

Vergelijk onderstaande aanbieders en bekijk de actuele prijzen van Papagayo Beach Resort.

Vlucht + hotel:

Alleen hotel:

De villa’s in Papagayo Beach Resort

De villa’s op Papagayo Beach Resort hebben een grote woonkamer met luxe open keuken. Er zijn twee 2-persoonsslaapkamers en twee badkamers. Als je met 5 personen verblijft dan wordt er een extra bed in een van de slaapkamers geplaatst. De slaapkamers hebben airco. De deuren naar het terras kunnen helemaal geopend worden, zodat je het terras bij de woonkamer kunt trekken. Op het terras staat een eettafel en er is een lounge hoek. Er zijn ook villa’s met 3 slaapkamers voor als je met 6 personen reist.

Deze villa’s op Papagayo Beach Resort zijn te boeken met tuinzicht of met zeezicht.

In november 2014 zijn de tuinzicht en zeezicht villa’s gerenoveerd. Alle villa’s hebben nieuw meubulair gekregen en zijn ge-restyled. De villa’s hebben een compleet nieuwe look, gebaseerd op het Nederlandse Designhuis Moooi geïnspireerd door Marcel Wanders.

Grotere villa’s met privé zwembad

Er zijn ook grotere villa’s op Papagayo Beach Resort. De royal suite villa heeft vier 2-persoons slaapkamers en drie badkamers. Deze luxe villa heeft een eigen zwembad (6 x 3 meter) met ligbedden. Er is een wasmachine en droger aanwezig. De royal suite villa heeft zijdelings uitzicht op de zee.

De Vertigo Villa Boca Gentil is ook een ruime en luxe villa. De villa is gelegen naast Papagayo Beach Hotel op Boca Gentil aan het strand. Er zijn vier 2-persoons slaapkamers en drie badkamers. De Vertigo Villa Boca Gentil heeft een eigen zwembad met ligbedden. De Vertigo Villa Boca Gentil heeft zijdelings zeezicht.

In alle villa’s kan op aanvraag gratis een babybedje en kinderstoel geplaatst worden. Je kunt dit aangeven in je boeking, of via de receptie aanvragen.

Zwembad van Papagayo Beach Resort

Papagayo Beach Resort heeft een groot zwembad met apart kinderbad. Aan het grote zwembad staan lekkere loungestoelen en parasols. Naast het kinderbad staat een speeltuin, met speeltoestellen voor kinderen van alle leeftijden.

Restaurant

Het Papagayo Specialty Restaurant kijkt uit over het zwembad en de tropische tuin van Papagayo Beach Resort. In het restaurant hebben ze een ruime keuzen aan gerechten. Lokale gerechten, mediterrane gerechten, en ze hebben ook een kindermenu.

Kidsclub

Tijdens de Nederlandse schoolvakanties is er een Kidsclub op Papagayo Beach Resort. De kinderen gaan dan onder professionele begeleiding heerlijk knutselen, zingen of film kijken. Deelname aan de Kidsclub is gratis.

Ook worden er avonden georganiseerd waarop medewerkers van de duikschool of Dolphin Academy de kinderen komen vertellen over duiken, of over de dolfijnen. Op deze avonden kun jij als ouders even rustig samen uit eten gaan.

Er is ook een Nanny-service die je via de receptie kunt boeken, er komt dan een ervaren Nanny in jouw villa op de kinderen passen.

Papagayo Beach Plaza

Als je in het Papagayo Beach Resort verblijft dan kun je ook gebruik maken van de faciliteiten van het Papagayo Beach Plaza op het Jan Thiel strand. Je hebt daar o.a. toegang tot het zoutwater zwembad op het strand. Dit is een hele mooie infinity pool die over lijkt te lopen in de zee. De infinity pool heeft een eigen zandstrand met ligbedden ervoor. Gasten van Papagayo Beach Resort kunnen ook gratis gebruik maken van sportschool de Challenge.

Vergelijk prijzen

Vergelijk de prijzen van Papagayo Beach Resort bij verschillende reisaanbieders. De prijzen en vertrekdata kunnen verschillen per aanbieder. Het is daarom aan te raden om meerdere aanbieders te bekijken voordat je Papagayo Beach Resort gaat boeken.

Vlucht + hotel:

Alleen hotel:

Ander resort/hotel?