Vakantiehuizen Jan Thiel

Vakantiehuizen

VILLA SKYFALLOp Belvilla en Booking.com vind je veel vakantiehuizen aan de Jan Thiel Baai. Van luxe vrijstaande vakantiehuizen met privé zwembad en internet, tot gezellige appartementen rondom de Jan Thiel Baai. Met o.a. villa’s en appartementen voor 4 tot en met 6 personen. De grotere villa’s zijn geschikt voor groepen van 6 tot en met 10 personen.

De vakantiehuizen staan op een familiepark of resort, maar je kunt ook kiezen voor een vakantiehuis in een woonwijk. Veel vakantiehuizen hebben uitzicht op zee.

Luxe villa’s

Villa Las OlasBij Boca Gentil verhuren ze mooie luxe vakantievilla’s en appartementen met uitzicht op zee. De luxe villa’s hebben een privé zwembad. De appartementen op Boca Gentil delen het zwembad met de andere appartementen.

Of kijk bij de Parels van Jan Thiel: nieuwe vrijstaande villa’s met uitzicht op zee.

Het Spaanse Water

La Maya Beach CuracaoHet Spaanse Water ligt op 2 km van Jan Thiel, met je huurauto en ben je er in 3 minuten. Het Spaanse Water is een mooie, beschermde lagune met een doorgang naar de zee. Je vindt er veel baaien met prachtige privé strandjes.

Het Spaanse Water wordt omgeven door mooie huizen, luxe resorts en landhuizen. Huur een appartement, vakantiehuis of luxe villa aan het Spaanse Water.

Andere accommodatie?

Verblijf je toch liever in een appartement, bungalow, studio of hotel? Of ben je er nog niet helemaal uit? Kijk dan nog even bij de andere mogelijkheden aan de Jan Thiel Baai: