Vakantiehuizen Jan Thiel

Vakantiehuizen in Jan Thiel Curacao

Op Belvilla vind je veel hippe vakantiehuizen aan de Jan Thiel Baai. Van luxe vrijstaande vakantiehuizen met privé zwembad en internet, tot gezellige appartementen rondom de Jan Thiel Baai.

Met o.a. villa’s en appartementen voor 4 tot en met 6 personen. De grotere villa’s zijn geschikt voor groepen van 6 tot en met 10 personen.

De vakantiehuizen staan op een familiepark of resort, maar je kunt ook kiezen voor een vakantiehuis in een woonwijk. Veel vakantiehuizen hebben uitzicht op zee.

Direct boeken

Luxe villa’s aan de Jan Thiel Baai

Er zijn twee luxe resorts aan de Jan Thiel Baai waar ze mooie luxe vakantievilla’s verhuren: Boca Gentil en Vakantiepark Parels van Jan Thiel. Beide bieden luxe vrijstaande villa’s met uitzicht op zee. Bij Boca Gentil hebben ze ook appartementen.

Vakantiehuizen aan het Spaanse Water

Het Spaanse Water ligt op 2 km van Jan Thiel, met je huurauto en ben je er in 3 minuten. Het Spaanse Water is een mooie, beschermde lagune met een doorgang naar de zee. Je vindt er veel baaien met prachtige privé strandjes. Het Spaanse Water wordt omgeven door mooie huizen, luxe resorts en landhuizen. Huur een appartement, vakantiehuis of luxe villa aan het Spaanse Water.

Andere accommodatie?

Verblijf je toch liever in een appartement, bungalow, studio of hotel? Of ben je er nog niet helemaal uit? Kijk dan nog even bij de andere mogelijkheden aan de Jan Thiel Baai: