Eenoudervakantie

Eenoudervakantie naar Curaçao

maris-lifeMaris Life organiseert eenoudervakanties naar Curaçao. Je verblijft dan in het Livingstone Jan Thiel Resort in een twee-onder-een-kap-appartement met 1 slaapkamer. Het verblijf is op basis van logies. Tegen een toeslag kun je een continentaal ontbijt buffet of halfpension bijboeken.

Leuke activiteiten

De Maris Life reisleiding organiseert leuke activiteiten waardoor de kinderen elkaar snel leren kennen en een geweldige tijd hebben. Afhankelijk van de leeftijden van de kinderen is het mogelijk dat de groep wordt opgesplitst, zodat er voor elke leeftijdscategorie iets leuks te doen is. De 15+ers kunnen mee gaan stappen met de reisleiding (als het tenminste mag van jou!).

De allerkleinsten

Voor de allerkleinsten (0 tot 2 jaar) ontvang je op de bestemming een handige vakantietas voorzien van een opblaasbadje, zwembandjes, speelemmertje, zandvormpjes, schepje. Het resort zorgt voor een babybedje (campingbedje) en een kinderstoel.

Niets moet, alles mag

Bij Maris Life heb je gezelligheid met andere ouders maar: niets moet, alles mag. Meedoen aan activiteiten of excursies is vrije keuze want het is per slot van rekening jouw vakantie!
Je kunt deze reis boeken voor 9, 12 of 16 dagen.

Direct boeken